Lidt praktisk info

Sidens opbygning

Baggrundsviden er samlet i såkaldte sider, der er rimeligt uforanderlige – men kunne dog forestille mig en vis tilretning over de næste par måneder – der kommer sandsynligvis flere ord til de enkelte sider i og med at jeg ønsker at uddybe visse ting. Det er ikke altid at jeg lige kan skrive om de svære ting på kommando, så det kommer lidt dryppende efterhånden. Og stavefejl bliver rettet og sådan noget. De står i den sorte menu øverst, og burde være rimeligt velordnede. Indlæg er dem der bliver føjet løbende til, og som repræsenterer tanker, ord og oplevelser der er påtrængende her og nu – men som kan have sin bund i fortid, nutid eller fremtid. De bliver derfor ordnet i passende kategorier. Yderligere bliver indlæggene udstyret med tags der gør det muligt at søge på tværs af indlæggene, hvis der er emner eller stikord til fælles.

Kommentarer til indlæg og sider

De skal godkendes først for at undgå spam – for jeres skyld og for min. Men har man først fået godkendt én kommentar bliver de næste godkendt automatisk og vist med det samme. Bemærk at det er muligt at logge ind vha. facebook eller twitter konto. Men også muligt at efterlade kommentarer anonymt og den emailadresse systemet beder om bliver ikke offentliggjort på siden.

Ondskabsfuldheder mm bliver slettet, naturligvis.

Kontakt

Jeg kan kontaktes på emailadressen: bloggen.overleveren (- at -) gmail.com – hvor (-at-) naturligvis skal erstattes med et @. Jeg bestræber mig på at svare alle mails, men der kan altså godt gå et par dage.

Abonnér på bloggen

Dette gøres nemmest ved at trykke på abonnementsknappen til højre på siden og give sin email adresse. Så modtager du en email når der kommer nye indlæg med link til disse. I mailen er der også anvisninger til hvordan du kan ændre i abonnementsindstillingerne – eksempelvis hvis du vil have en ugentlig update i stedet for at få mails lige når jeg har trykket på min “publish knap” og det gør jeg tit.

Med mindre du er bruger på wordpress og anvender den email adresse, der er registreret i deres system, er din email adresse også skjult for mig, og jeg ved således heller ikke, hvem der læser med vha af abonnement.

Til smartphones og iPad

Siden kan læses på deres mindre skærme uden problemer. Prøv at skrive adressen ind i browseren på telefonen eller iPad´en – eller andre tablets for den sags skyld – så får du en udgave særligt tilpasset deres format.

Sproget

Jeg kan kun beklage at der stadig er engelske gloser rundt omkring – dette skyldes at jeg bruger wordpress som blogværktøj og en skabelon, der er nogenlunde færdigbagt. Den er desværre bare ikke 100% oversat til dansk, men til gengæld har den nogle muligheder som jeg sætter pris på. Er sikker på, at de der vil kigge med klarer at oversætte de få ord i hovedet til dansk.