Fra spamfilteret

Ind i mellem kan jeg altså ikke lade være med at kigge i min mails spambox. Ind i mellem ligger der faktisk mails, der ikke burde være der.

I dag var der kun spam. Men dette er da lidt underholdende, for jeg kan jo ikke lade være med at tænke om der faktisk er mænd nogle derude, der hopper på det her tilbud om en Brigitte Soderman, der kan mødes med mig i aften.

Det tror jeg nu nok konen vil have et og andet at sige og mene om.

“only too king for casual sexual encounters” ?
Skærmbillede-2015-02-13-kl.-14.30

Og jo – det andet.. den grumme plan. Jeg tænker endnu. Men først tror jeg, at jeg vil holde weekend med hende jeg godt kan lide og som jeg bestemt agter at have mere end én encounter med. Faktisk flere. Sådan ca resten af livet. Ifølge planen.

Og kongen kan vi godt undvære.

9 meninger om “Fra spamfilteret

 1. Jeg kigger også af og til i min spamfolder, for jeg er for nysgerrig, og der kan vente mange gode grin, men det, du viser her, er absolut i den sjovere ende.

  • Spam hvad enten det er sære sextilbud, skøre historier om en fjern slægning der er kommet af dage i Nigeria eller spøjse kommentarer til bloggen kan have så absolut have underholdningsværdi. Er glad for at gmail har et solidt spamfilter indbygget. Der var en gang hvor vi selv skulle klare det med spamfighter og lign.

  • Det kan være – og det har Ellen sikkert en mening om 🙂

   Spammail kan være ganske interessant og der ligger mange gode tilbud der som jeg aldrig får set i tide 😉

 2. Jeg hygger mig også over mine spamkommentarer. Fx er der op til flere, der synes, jeg skulle tage og krydre mine indlæg med billeder – det ville gøre dem mere læseværdige … gerne sendt til indlæg med mange billeder 😀
  Eller “Tusind tak fordi du skrev om dette – very very useful – lige hvad jeg har ledt efter oplysninger om i månedsvis!” – om indlægget, hvor jeg skrev om Pernilles selvmord …
  Jeg er glad for, at jeg ikke ser 99 % af spamkommentarerne.

  • Spamkommentarerne på bloggen læser jeg ikke, jeg ser bare ned over dem og checker at det faktisk er spam. De er for intetsigende. Men spammails kan ind i mellem have en vis underholdningsværdi.

   Der mangler ikke billeder hos dig… aldrig 🙂 Men jeg ved ikke rigtigt hvad formålet er med de der kommentarer, for der må jo være et formål..

   • Formålet er at få os til at klikke på dem, så de kan blive rangeret højere i søgninger, men jeg skal lige love for, at de skyder med spredehagl.
    Jeg er sikker på, at Lene har ret i, at der står looking for – se også hvor fjollet members er delt.

    • Har undersøgt det en smule, og du har ret i at det er for at højere rang i google, men vi behøver faktisk ikke engang klikke for google reagerer på at der er links fra deres side på vores. Eksterne links er en af de fine parametre google arbejder med. I har sikkert ret mht ordopdelingen.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s