Det forkerte tøj

I får lige en hurtig hilsen fra sommerlandet der er karakteriseret ved at alle render rundt i det forkerte tøj. Vi kigger nemlig alle vantro på himlen og havde forventet kulde, regn og efterårsvejr. Og det er hvad vi har klædt os på efter når vi dykkede i kufferten uden at turde tro på at det faktisk er varmt – at solen faktisk har tænkt sig at skinne og sådan noget. Men solen skinner og her er vidunderligt og vi havde det fineste lille minibål i går til skt hans aften.

LIge nu sidder vi på terrassen og nyder den fine udsigt og det gode vejr – og skuler til de grå skyer, der er af mystiske grunde passerer os uden at aflevere det af vejrudsigtens forudsagte regn. Det er altså lidt sært.

Jeg har stadig ikke hørt noget fra sygehuset vedrørende mit knæ, men mon ikke det kommer snart.

Humøret er godt og vi får tæsket lidt i kortspil og andet godt. Og får lært at tænde op i brændeovnen for aftenerne er bestemt ikke de varmeste.

Men check lige vores udsigt.. den er da værd at rejse et stykke efter.

20130624-162616.jpg

8 meninger om “Det forkerte tøj

 1. Lækkert at det gode vejr er med jer, og ja for pokker den udsigt kunne jeg også fint leve med.. 🙂
  Fortsat god ferie til jer alle.

  • Tak og ja – det er lige til at klare herovre. Heldigvis. Bare sært at regnvejrsforventningerne er så stærke at vi slet ikke kan finde ud af at det er sommer… osse er sommer, mener jeg.

   Tak for ønsker og jeg skulle btw hilse tilbage fra alle.

  • I dag får vi vist brug for det tøj vi måtte slæbe på i går. Skyerne hænger tungt og det er småkøligt. Men vi nyder livet og slapper af og hygger os i al almindelighed.

   Sådan er det jo at have ferie.. vi er plan-fri.. gider ikke have de store fine planer….

  • I dag er vejret helt forkert og noget øv – men så er det jo bare tid til hygge indendøre med kaffe og ild i brændeovnen.

   Udsigten som jeg sidder og kigger ud på lige nu er nemlig aldeles fucking fantastisk.

 2. Den udsigt er virkelig perfekt til et sommerhus. (Men havde jeg den uden for mit kontorvindue, ville jeg aldrig få bestilt noget) 🙂 Dejligt, at I er (relativt) heldige med vejret. Er vejret på sådan nogle små-øer ikke altid lidt for sig og svært at blive klog på?

  • Desværre holdt den ikke meget mere end et par timer af gangen, og i de sidste tre-fire dage har det mildest talt pisset ned og udsigten var erstattet af grå, tung regndis.

   Jo – ø-vejr er lidt specielt… det har vi prøvet masser af gange…

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s