Jeg kan da ikke være den eneste

… der går rundt og synes at vi lige har haft århundredets korteste forår og er gået direkte til sommer. Ja, jeg ved godt at det vist bliver køligere og mere regnfuldt i morgen – men altså i dag.. det er jo ren sommer. Der dufter af grill over kvarteret, børnene leger mellem husene med deres vandpistoler og er til evig fare for stille hundeluftere, der er vanvare har taget en telefon med i lommen. Jeg bliver beskudt fra alle sider og under stor jubel.. møgunger! Underboen i huset overfor soler sig på altanen og vi kan nu berette at kravet om kun at vise sig i hijab ikke gælder for ophold på altanen.. hun havde smidt sig – uden det der klædestykke – eller ret meget andet for den sags skyld – så hun ikke kunne ses af dem der gik forbi på gaden. Til gengæld måtte hun vinke genert til os, da vi gik og forberedte mad i køkkenet, inden hun vimsede ind for at hente noget mere ude-egnet og acceptabel beklædning. Tror ikke hun havde set at vi var kommet hjem fra arbejde. Mon hun hilser på os i morgen på gaden?!?

Den anden underbo nyder osse solen selvom eftermiddagshyggen blev afbrudt af hvad jeg tror var et lille kommunikationsbrist på deres hattehylde.. alle ville gerne være ude – og lufte ud.. desværre osse papegøjen som tilbragte en times tid i et nærliggende træ med en flok hylende unger under sig der prøvede at lokke med nødder og bananer og hvad ved jeg. Den sidder atter på sin pind på altanen og er formodentlig tøjret forsvarligt.

Jo, jo.. man lever tæt herinde i byen. Det skal vi altså lige vænne os til.

Foråret – der altså i dag retteligt er sommer – er osse tid til at finde sandalerne frem. Og konstatere,  at de sandaler jeg købte i 2005 (ifølge kundeservice, der kunne slå serienr op, og fortælle mig at den gamle sandal var i kvindestørrelse) og som jeg har brugt rimeligt ihærdigt 3 måneder hvert år siden, nok egentlig burde byttes til et par nye. Og det er herligt simpelt for de er mit 3. par af samme mærke. Så det er bare at huske størrelsen (og helst osse køn) og så bestille på nettet eller hive ned af en hylde, for de ændrer nemlig heller ikke væsentligt i designet. Så passede de tidligere og de første par – så passer nr 3 sikkert osse.

terrafiHa – den lokale outdoor pusher havde dem til halv pris. Et stks teva-sandaler til mig – amfibieudgaven. De koster normalt ganske meget og holder så til gengæld osse til næsten hvad som helst (inkl som badesko) i 7-8 år.

Det var den gode nyhed. Den dårlige er at finde ud af hvor meget jeg hader at gå sådan nogle skiderikker til. Det sker jo ikke så tit så jeg glemmer det hver gang. Øv.

Så hvis I på jeres vej møder et hundeluftende damemenneske i et par meget blå sandaler – og som har en lidt særpræget gangart pga små-ondt i fødderne og som ovenikøbet insisterer på at bruge dem i regnvejr. Så spørg lige om det kan være mig… Man kan aldrig vide.

Og ja – billedet er det kommercielle og napset fra deres hjemmeside. Shame on me.

14 meninger om “Jeg kan da ikke være den eneste

 1. Jo det har været sommer i dag, vi kan også høre rundt omkring i haverne at folk er kommet ud af deres huler. Og ligesom dig hader jeg at gå nye sko til, jeg får så let vabler. ;-D

  • Det er nemlig bare så irriterende med nye sko og en af grundene til at køber sko så sjældent. For jeg hader bare nye sko.

   Foråret har været længe ventet i år – så selvom det er har været lækkert i dag, så føler jeg mig altså en lille smule snydt over at det bare var blevet sommer en morgen vi stod op

 2. Du har fuldstændig ret… Det er sommer, og den teva-sandal er svær at undvære, jeg har et par præcis magen til.. 🙂

 3. Synes I ikke at I får varme fodsåler i de sandaler, jeg sveder i hvert fald meget med bare tæer, så mine sandaler skal konverteres til arbejdssko 🙂 Og jo vi har også haft sommertemperatur, jeg fik nærmest et ildebefindende, da jeg tog det forkerte løbetøj på 😉

  • Nej de problemer har jeg ikke og synes faktisk at de her sandaler er betydeligt bedre i varmen end andre. Men de kan ganske givet osse gøre det rigtigt godt som arbejdsfodtøj da deres såler ikke sætter mærker 🙂

   Jeg kan forestille mig at det har været ganske hedt at løbe rundt i for meget tøj..

 4. Dit billede minder mig om et indkøb, jeg skal have foretaget. Og jeg gider ikke, for jeg kan aldrig finde det, jeg gerne vil have. Pyt – jeg kommer ikke til at mangle dem i dag. Det er vidst vejr til gummistøvler og en fiks lille hovedbeklædning 🙂

  • Indkøbet er jo nemt nok – det er mere det der med at gå dem til der er lidt vanskeligt. Men hvis man ikke ved hvad man vil have er det jo lidt sværere end min sædvanligt øvelse… teva terra fi nr 3 i den og den størrelse.. sandalerne der bare er med på alt hvad jeg er med på – men nok ikke egner sig til de finere fester. Men hva faen – det gør jeg så heller ikke.

   Fiks lille hovedbeklædning.. hvad mon det dækker over?

 5. Sjovt nok så bruger jeg også TEVA, og jeg er vild med dem. Jeg ved snart ikke, hvor mange par, jeg har haft, men det er ikke så få. Heldigvis har jeg ikke nogen problemer med at gå dem til.

  • Ved nu ikke om det er sjovt – jeg tror bare at det er en konsekvens af danskerne generelt har opdaget at ecco slet ikke er det kvalitetsmærke det var engang og at rigtigt mange er gået fra ecco til teva når det handler om bekvemme sandaler, der kan holde til noget.

   Du er heldig med at du bare kan nyde dem fra dag 1.. 🙂

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s