Ventetider diverse

Vi venter på forår, ja vi gør. Og vi brokker os. Ganske meget og det vil jeg da osse være med til. Altså i det – i blogland – omsiggribende brokkeri over vejret og foråret, der har sendt sig selv på badeferie et eller andet sted.

Hvad faen er meningen? Snevejr? Nu?

Neeerj. Det vil vi da bare ikke finde os i.

Gid det var så nemt, så nu vil jeg luske over på sofaen og gemme mig under et tæppe, løfte benet op på sofaens armlæn og se en film eller to, mens jeg overvejer om benet kan holde til at møde på arbejde i morgen. Jeg tvivler en smule, faktisk.

Men jeg keder mig. Kan ikke gå de gode ture med hunden, men må nøjes med at luske rundt på stierne og bande småfælt.

VentetidJeg kunne selvfølgelig sætte mig og se livesendingen af en skorsten et sted i Italien, om ikke andet så kunne jeg jo se om der ikke kom en fugl forbi eller sådan noget så jeg lissom fik vished for at det faktisk var live video og ikke bare et stillbillede. For nu at citere Torben Friis fra Borgen det er eddermame godt fjernsyn, det der.

Helt ærligt, hvorfor vælger man overhovedet at sende live fra en skorsten – var det ikke nok med et pænt lille breaking news banner om at nu var der valgt en pave – eller netop ikke valgt en pave.

Valg i Italien, se det er ganske anderledes underholdende, valg i Grønland er lidt vigtigt, Folkekongressen i Kina burde være meget vigtig – men pavevalget er åbenbart det mest fotogene, hvorfor man vælger at sende live fra en skorsten.

Zap – væk med den livesending, der er ca lige så interessant som billedet her. Så vigtigt er det jo heller ikke for mig at vide.

Det må blive en film i stedet. Vil nogen sende mig en besked hvis røgen bliver hvid – så kan jeg da i det mindste lade som om jeg var en af de første der så røgen.

8 meninger om “Ventetider diverse

 1. Heheheheee… Det bliver nok ikke mig der sender dig et røgsignal om røg fra den skorsten.. I min verden er det inderligt uinteressant, jeg kan fint leve med at høre det i Nyhederne når der engang kommer rigtig-farvet røg.. kan ikke huske om den skal være sort eller hvid.. 🙂

  God bedring med knæet, lad nu være med at spille helt og gå på arbejde før knæet er bedre..

  • Det er det egentlig osse i min – men det var lige det mest ophidsende på Tv sådan en hverdagsformiddag mellem tv-shop og programmer om hvordan store amerikanere bliver mindre og mere glade.. og sådan noget andet skrammel.

   Har ringet ind på arbejde og sagt at jeg heller ikke kommer i morgen…

 2. hehe, bare det hele ikke går op i røg, og jo de kan jo bare lave breaking news når den rigtige røg stiger op… 🙂

  • Ja, ikke.. men det er da lidt skægt at man vælger at sende live tv fra en skorsten – der vel at mærke ikke ryger…. eller bliver væltet.. eller et eller andet andet spændende.

 3. Jeg har først lige læst din blogpost om turen til byggepladsen og om det forvredne knæ. Du gjorde alt det rigtige men faldt alligevel i en mudderpøl. Stakkels dig og god bedring. Knæproblemer kan jo desværre tage sin tid. Bliv hjemme til du virkelig føler at knæet er stabilt igen.

  Paven og røgsignaler tænder heller ikke mig. For min skyld kunne naboen for så vidt være paven. Og jeg forstår ikke, at man sender live fra en skorsten… Men måske er der noget særligt over at være en af de første, der ser den sorte røg. Jeg tror nok, at den skal være sort for at en ny pave er valgt.

  • Jeg kan ikke finde ud af hvad der gælder med den der røg – men det er ganske kedeligt tv at kigge på den skorsten 🙂

   Jo tak for gode ønsker med knæet – er helt sikker på at mit fald havde en vis underholdningsværdi og jeg må tilstå at jeg lige den dag synes at penge kunne være lidt for surt tjente.

 4. Røgen skal være hvid. Og det var den en gang her i eftermiddags. Og katolikkerne får en sydamerikansk pave, hvilket da er lidt sejt, fordi det er første gang. At han så er 76 er knapt så sejt. Egentlig ville jeg betragte live-udsendelser fra en skorsten som god humor, men de 1,2 mia katolikker synes nok ikke, det er fis og ballade. Fortsat god bedring med knæet. I morgen er de nødt til at sende noget andet i tv. Måske kan de sende live fra døren ind til et eller anden forligsinstitutionsmøde …

  • Der er mange steder der udtrykkes en lille skuffelse over at det heller ikke blive denne gang der kommer noget fornyelse – det kor gider jeg ikke deltage i, da jeg jo ikke tror på at det er pavens opgave. Han må brøle op alt det han vil om vederstyggeligheden i at sådan nogen som jeg kan blive gift (eller præst for den sags skyld – hvis det var min lyst), men her i DK har det heldigvis ikke den største betydning hvad han mener og ikke mener.

   Jeg tror en live udsendelse fra døren ind til lærernes overenskomstforhandlinger ville have en noget større appeal end den der skorsten – jeg skal flux overveje at sende forslaget videre.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s