Storm på vej

Det siger de i hvert fald. Så det må vi hellere tro på og så lukke vinduerne på altanen, så vi ikke sender dem på flyvetur ned til underboen. Det er fordelen ved at bo i lejlighed inde i byen – stormsikring er noget vi kan overstå på ca 15 sekunder. Og i tørvejr.

Men til gengæld var det superflot at være ude her i eftermiddag. Himlen er tung og varsler uvejr. Solen står lavet og sender det mest urovækkende violette lys ud over landskabet. Jeg så det da jeg kom hjem og for op og hentede hunden, kameraet og en plastikpose (det kunne jo være at de grimme skyer gav efter for tyngdelovens ide om at sende vand i hovedet på os). Fik 5 billeder med hjem men kun et der var nogenlunde brugbart. For i mellemtiden var lyset blevet mere gråt og kedeligt. Var dog heldig lige at fange et lille hul i skyerne og skød det her:

IMG_1918

Og ja, græsset og træerne er det jeg normalt kalder “striben”. Den smalle skovstribe, der når rundt om hele bydelen og som jeg efterhånden kender hver en lille kvist i. Har konstateret at striben befolkes af diverse ualmindelig almindelige fugle, et par egern, en rævefamilie (når den tid kommer håber jeg) og et utal af katte. Det sidste er hunden en smule optaget af. For de kan klatre i træer viser det sig.

Og lige nu sidder jeg og venter på kæresten, der skal komme hjem efter lidt printer-shopping. Vores gamle printer har nedlagt arbejdet, og vi har lidt svært ved at blive alvorligt vrede på den. Vi har haft den i 6 år og den har udskrevet betydeligt mere end de 2500 sider vi blev lovet på den første printerpatron. Som vi i øvrigt stadig kørte på her 6 år senere. Og det ved vi kun fordi hende kæresten købte (den gang) 5×500 papir og nummererede dem 1-5 og nu er vi i bunke 7. Sådan en laserpatron er nemlig en halvdyr djævel så det er meget godt at have et ca overblik over hvor meget en printer har udskrevet. Så med vanlig sans for lavpraktik skrev hun numre på pakkerne.

Så jeg ved godt hvad resten af aftenen skal gå med. Netværksprinter, sikkerhedsindstillinger, print fra smartphone og hvad ved jeg. Tror kæresten får lov at lave mad i aften, mens jeg nørder med koder, programmer og protokoller.

Og i den alvorligere afdeling.. Lægen har ændret i min medicin. Med succes. Men det vil jeg skrive om en anden dag, når jeg er lidt mere sikker på at virkningen er en realitet. Altså den positive virkning. Bivirkninger er alt for ofte alt for meget realiteter.

16 meninger om “Storm på vej

 1. Når nu det har tænkt sig at stomre en pelikan udenfor, er det nu meget rart at kunne sidde indendørs … og når nu kæresten bringer et styk “hard ware” til hus, er det jo et rigtig godt tidspunkt at kunne nørde med det 🙂

  Det lyder også godt, at du er ved at komme ovenpå igen … godt at ændringen i medicinen virker 🙂

  • Ja, det er rart at husene er hule når det blæser og regner 🙂

   Det er en printer med rigtigt meget nørderi-potentiale og jeg puslede med den i et par timer og har nu løst de mest indlysende opgaver, så vi kan skrive ud via netværket. Hele netværket – osse fra mobilerne og ipad, hvilket jeg synes er en lille smule blæret.

   Det ser i hvert fald ud til at virke, det der nye medicin… men det ved vi først i løbet af et par uger.

 2. Flot billede. Det er virkelig meget urovækkende. Så slem, synes jeg ikke, himlen så ud her for en god times tid siden, da jeg gik hjem. Er da ellers tættere på stormen, hvis man skal tro DMI. Dejligt, hvis medicinjusteringen virker efter hensigten 🙂

 3. Det lyder til at du har en dejlig aften for dig med den nye printer. Seks år for den gamle printer er helt fint, mere kan man vist ikke forlange.

  Dejligt billede du har taget. Der er virkelig gang i farverne, og himlen ser rigtig ildevarslende ud.

  • Ja, det er nu meget hyggeligt sådan noget. Viste sig at være simpelt og problemløst, det var bare opsætning der tog lidt tid.

   Himlen var rigtigt ildevarslende, der var bare ikke så mange farver på fordi solen forsvandt. Var bare heldig at solstriben lige ramte træet da jeg vendte mig og kiggede efter hunden.

 4. Fede farver du har fanget, der er rigtig god dybde i dem.
  Hvor lyder det godt , hvis medicin justeringen virker.. Dejligt..
  God fornøjelse med printerlegen.

  • Tak, var nu en lidt hyggelig printerleg som gik godt i modsætning til WF hvor jeg bliver most af alle.. især dig.

   Vi håber det bedste for den nye medicin men ved først om virkningen er der om et par uger.

 5. Vi er også godt omsuste hernede! Flot og dramatisk billede.
  Dejligt at bo i lejlighed.. Bare det ikke er på 25.sal. Jeg har en veninde som bor i NY. under stormen blev de nødt til at gå alle 25 etager ned fordi det svajede sådan at de blev helt søsyge. GYS altså!!

  Glad for at du har fået anden medicin! Glæder mig til at høre om den!!

  • Ved ikke med jer, men her tager det til her til morgen. Ganske dramatisk vejr, faktisk. Nej, 25. sal kan jeg godt undvære. 3. sal er fint nok til mig, men husene ligger til gengæld så tæt at vinden får turboladning, så der bliver flyttet en del luft … (til hundens store fornøjelse for der bliver osse flyttet en del dufte der skal forfølges – sært at se sin snude-1-cm-over-jord hund spore med næsen i vejret).

   Jeg skal nok vende tilbage til medicinen, men det er jo sådan at jo bedre den virker jo mindre væsentlig forekommer den jo egentlig at være. Så det kan være jeg glemmer det igen.

 6. Det var slemt i aftes og værre her til morgen – min sædvanlige afkørsel var spærret af et væltet træ … var glad for, at det ikke besluttede sig for at vælte et kvarters tid senere, end tilfældet var … allerede nu har blæsten taget meget af, så et rigtigt stormvejr blev det vist heldigvis ikke til.

 7. Vi havde pludselig 2 skraldespande i morges. Naboens havde taget turen op gennem indkørslen og stillet sig nok så fint ved siden af vores 🙂 Jeg vil nyde, at det er overstået, for sikke en larm, det kunne give i nat.

  • Skraldespande har deres eget liv i stormvejr.. jeg har også jagtet et par stykker i tidernes løb når de dansede samba ude på vejene.. men sjældent at de selv stiller sig på plads – tror du ikke, at den her løbske også har været på afveje og at en venlig forbipassende bilist har stillet den ind i den nærmeste indkørsel i nattens løb?

   Jeg har altid elsket stormvejr og kun en gang været bekymret, det var naturligvis under orkanen i 1999.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s