Den fornærmede dildo

Det er et hårdt liv at være en dildo. Man bliver fremstillet i silicone, latex eller andet på en fabrik langt væk. Så bliver man puttet ned i en lille papæske i sære farver og med en brugsvejledning, en gennemgang af særlige funktioner (?), et garantibevis og diverse advarsler.

Der bliver blandt andet advaret om at produktet ikke må anvendes i fugtige og varme omgivelser.

Der bliver advaret om at click n charge funktionen handler om opladning og ikke om andet. Og at dét i øvrigt heller ikke må foregå i varme og fugtige omgivelser.

Der bliver advaret om den ikke må tørre helt ud.

Og så bliver man pakket ud og sat til opladning. Click n charge. En lille lampe lyser rødt mens der bliver fyldt strøm på de indre batterier.

Unclick n decharge. Laderen tages af og så…. ingenting. Overhovedet ingenting. Så den fornærmede dildo begynder at lyse med en lille rød diode efter et par timer – det kunne jo være at der bare var så mørkt at de der tovlige mennesker ikke kunne finde den. Så den gør ihærdigt opmærksom på dens opholdssted. Blink blink blink.

De kedsommelige mennesker lægger den ned i en skuffe, mens de taler om et lysshow, som boede de naboer til selveste tivoli.

Den blinker fortørnet videre i sit mørke skjul, uvidende om at dens mennesker er faldet i søvn med bøgerne over næserne og uden tanke for det specialredskab der nu ligger hengemt og -glemt i skuffen. Blink-blink-blink-blink-blink-blink….

Fornærmet opgiver den kampen mod mørket og vender selv ryggen til verden og glemmer alt om sin stolte mission i verden. Og holder op med at blinke.

Flere dage senere…

PLING…. click n charge.. den lyser lystigt endnu og prøver ihærdigt at slå en ny opladningsrekord. Fuld opladning på et par timer  – blot for at konstatere at de dumme mennesker ikke har tid til at vente, så i løbet af alt for få minutter dør den ud med et stilfærdigt Brrrr brrrrr.

Det stakkels apparat bliver så fornærmet at det ikke engang orker fortsætte sit opmærksomhedssøgende, lettere ADHD-agtige og insisterende lysshow.

Click n charge… suk.

12 meninger om “Den fornærmede dildo

  • Overvejede faktisk at afmontere kommentarer på denne… men lidt nytårssjov skal der altså være plads til.

   godt nytår til jer også. Håber I kommer godt og pænt ind i det.

 1. Hahaha “… ikke må anvendes i fugtige og varme omgivelser” – hvad i alverden skal man så bruge den til?
  Måske skulle I overveje et andet mærke? 😉
  Godt og knaldfrit nytår, I to 😀

  • Se, det må jo så være der fantasien kommer på prøve 🙂

   Som jeg skrev til Allan overvejede jeg faktisk at pille kommentarfeltet af dette indlæg, der jo bare skal ses som lidt nytårssjov…

   He he…. det er jo raketternes aften – ikk? 😀

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s