Stor kunst

Man kan altid diskutere om den her skulptur er stor kunst eller bare stor kunst. Men den er nu altid en oplevelse at besøge og det er noget jeg normalt sørger for at gøre turen alligevel går forbi stedet.

Men tænkte at det nok blev lidt for meget at vise alt for mange billeder af den på en gang, så her kommer anden halvdel.

Det er første gang jeg ser den når lyset forsvinder en regnfuld dag, og egentlig var det ingen fornøjelse, men billederne blev lige præcis så dystre som jeg følte mig da jeg stod der på marken og følte mig helt alene med alt det sorte metal.

IMG_1840IMG_1839IMG_1844

8 meninger om “Stor kunst

 1. Jeg har aldrig set Elia for real.. Dine billeder derfra er lækre.. specielt det sidste med lys striberne kan jeg rigtig godt lide.

 2. Det er nogle flotte billeder du har taget. Jeg har en ven, der bor i Herning, og når jeg atter kommer på de kanter, vil jeg bede ham tage mig en tur derud. Jeg har kun set den på afstand fra vejen.

  • Tak, du må tage turen en gang og se stedet. Den fylder ganske godt i landskabet. Men lad være med at bestige den hvis du har særlige planer for dine lårmuskler i dagene efter… 🙂

 3. jeg har aldrig besøgt/besteget Elia, som jeg nu ved, at det/den hedder. Jeg har altid ment, at det ligner en væltet Weber-grill i kæmpe-størrelse. Men en dag må jeg jo tage mig sammen og komme op og kigge ud over landskabet. Jeg kan godt forstå, at du må have savnet dine medvidere helt vildt. Det må have været vildt pinagtigt at sidde der og gøre gode miner, mens alle lovpriste din bror. Og at bruge samme gæsteværelse og samme seng som han – bwadr! Sådan helt lavpraktisk; kan du så ikke have dit eget sengetøj med (måske er du blevet allergisk siden sidst)??

  Og så er der vist noget timing, vi skal have set nærmere på til næste jul 🙂

  • Tror faktisk at Elia er fra tiden før Weber (men hvem kan dog huske hvordan vi grillede uden at der stod weber på alt lige fra grillen til tangen og kullene). At jeg synes at den er et besøg og en lille omvej værd betyder jo ikke at alle andre skal gøre det samme. Men den er svær ikke at have en mening om.

   Næste gang har jeg forhåbentlig kæresten med osse og så ser mange ting meget anderledes ud og det hele bliver lidt mere udholdeligt for mig. For hun ved og hun er god til lige at lægge en hånd på mig i forståelse når det bliver lidt for meget.

   Ja, det var temmelig ubrillant timing vi havde i denne omgang.

  • Men det fine ved den er – det gør den gode udsigt svær og besværlig at komme op til – og når du er oppe så ser du ikke elia men udsigt.
   Og det rigtigt fine ved den er at den er så svær at være ligeglad med. Man kan li den eller ikke li den – men ligeglad – det er man sjældent.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s