Ferieindtryk #3

Regnvåde blomster er jo smukke – og de her var endda skægge at tage billeder af, fordi der skete noget på alle dybder, så der skulle arbejdes præcist med blænden og skarpheden. Prøv at klikke dem større.. der gemmer sig sjove detaljer de fleste steder.

Jeg lader det stå for sig selv – som et minde om en dejlig ferie. Farverig, solskin, regnvejr og skønhed.

IMG_1259IMG_1258IMG_1257IMG_1254IMG_1252

… og nu går kæresten på jagt i mine blomster-, natur-, træ- og naturbilleder. Vi skal nemlig have lavet nogle personlige wallstickers til den nye lejlighed, og hun vil have silhuetter af mine billeder på et par ruder i lejligheden, der skal afblændes. Spændende løsning, der kan gøre at vi kan bibeholde et privatliv, selvom der er glas i en stuedør, og at denne er placeret i en sådan vinkel at der udefra bliver indkig til gangen, der fører fra soveværelse til toilet. Og det er måske ikke helt hensigtsmæssigt.

Hun spurgte lidt forsigtigt om jeg kunne klippe – eksempelvis billedet lige ovenfor – ud så kun blomsten stod uden baggrund. Og det kan jeg da. For jeg lader photoshop gøre alt arbejdet.

8 meninger om “Ferieindtryk #3

  • – kaprifolier.. det var det det var… kunne ikke huske navnet på de der blomster, og ved jo ikke meget om sådan noget. Jo, de duftede vist ret meget, så jeg holdt mig på behørig afstand.

 1. Dejlige billeder. Ideen med wallstickers er spændende. Håber, du giver et billede af det færdige resultat. Ikk’ 🙂
  Har du ‘noget’ med dufte, siden du ikke kunne nyde kaprifolien? Iøvrigt tak til Ellen, vi gik selv forbi nogle af slagsen i aftes, og jeg kunne heller ikke huske, hvad det var.

  • Det kan komme til at se ganske godt ud, så den ide er jeg helt med på. Og vi har fundet en lokal leverandør, der kan lave dem til rimelige penge. Om jeg ligefrem når til at tage billeder af dem ved jeg ikke, det må tiden altså vise.

   Ja, jeg har noget med dufte. Kan lide når min hund dufter af hund, osse i våd tilstand. Men ikke andres hunde. Kan lide duften af kæresten når hun knokler.. og duften af nyslået græs (og de to optræder ind i mellem sammen). Af nybagt brød eller god mad. Men nægter at sætte min fod i en blomsterbutik, eller at komme i nærheden af diverse parfumebutikkers hylder med “test eksemplarer”. Er ikke parfumeallergiker, men bryder mig simpelthen ikke om søde kvalmende dufte, når de bliver blandet for meget.

  • Jeg tror det er en helt fin ide, der dog først skal bringes til udførelse når vi er flyttet. Indtil videre tror jeg, at vi smider et lagen over den der stuedør, så vi kan få lidt privatliv.

 2. Smukke billeder og det er heller ikke alle blomsterdufte jeg kan lide, kan dog ikke huske hvordan kaprifolien dufter, men jeg elsker også duften af nyslået græs og så elsker jeg duften af “ærteblomster”…God idé med wallstickers til at blænde af..;-D

  • Tak, og hvordan skulle man kunne beskrive en duft? det har jeg ihvertfald ikke lige ord til. Men det hænger nu nok osse sammen med at jeg undgår at opsøge de der særlige duftende planter og blomster.

   Jeg tror også at wallstickers kunne fungere – motivet skal bare være tæt nok så det slører hvad der er bag ved.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s