En sjælden gæst

I dag gik min “på vej på ferie rute” omkring nogle mennesker, der havde den her stående i deres udestue. Men de ved faktisk ikke, hvad det egentlig er for en plante, bortset fra at de havde smuglet den hjem som blad fra den dominikanske republik for mange år siden. Det fik mig naturligvis til lidt forargelse, for jeg tænker jo, at der nok er gode grunde til at den slags er forbudt.

Men nu står den altså i deres udestue og har gjort det i en 10-15 år, så hvis der var en eller anden farlig tarantel i den, så var den nok død efterhånden.

Mutter i huset fortæller, at den vokser særdeles langsomt og aldrig har blomstret før nu. Men for tre uger siden skød den en stængel i vejret og satte så disse blomster, og sære ser de altså ud.

Nogen af jer der ved hvad det er for en plante? Jeg ved intet om sådan noget, men synes den ligner noget, der står i de fleste hjem og som sælges i bunkevis i bilkas blomster/planteafdeling. Men den der blomst synes jeg altså ikke jeg har set før.

….. Og så er det forresten første gang jeg testede kameraet i en iPad, det er godt nok uhandy, men tager jo egentlig ok billeder.

20120622-204450.jpg

20120622-204516.jpg

2 meninger om “En sjælden gæst

    • ja, ikke.

      De fleste mener at vide hvad det er…. lige indtil de ser blomsten. sådan en er der ingen, der har set før, så mysteriet består.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s