19 meninger om “Nyt tøj

 1. Dit nye “tøj” er flot, og er et af mine yndlingstemaer. Det er en skam at man på wordpress.com ikke kan oploade sine egne temaer…..men det er jeg heldigvis ude over….bruger wordpress.org nu 🙂

  • Jeg er jo lidt i et dilemma hvad det tema angår – det er så tydeligt inspireret af iphones, ipads og macs at jeg jo næsten ikke kan komme uden om at jeg rigtigt godt kan lide dem også. Men synes det klæder min blog fint. Rene linjer, ingen udenomspjat og overskueligt.

  • Det kan jeg osse… rigtigt gode lide. Kæresten har lige kigget og har også godkendt ændringen og ønsket mig velkommen til design anno 2012.

 2. Jeg synes da, at det er fint. Men jeg ved også, at jeg har haft svært ved at ændre på min egen. Det er lidt lige som at ændre på en gammel ven.

  • Tak. Og jeg synes også det er svært at skifte design på sin blog. Den skal jo helst bevare sin genkendelighed, og så har man jo brugt lidt tid på at få den til at se ud som den så ud – før.

   Men rigtigt glad blev jeg nu aldrig for det gamle.

 3. Det er så fint, dit nye image …
  Jeg er tit inde og kigge på temaer, men de fleste af de pæne er trespaltede, synes jeg, og det vil jeg ikke have – jeg vil have masser af plads til mine mange ord.
  Og … med alt det, der driller mig for tiden, vil det hele garanteret ryge direkte ud i det fine univers, du har som baggrund, hvis jeg forsøger at skifte tema, så jeg tør dårligt nok tænke tanken 😉

  • Tak, og ja, jeg synes jo osse det er lidt delikat.

   Du skal huske at kigge efter om du selv kan vælge tre eller tospaltet design. Mange af dem har det som en valgmulighed. Brug evt to-spaltet som en søgemulighed. Det eneste man skal huske er at man – udover preview muligheden – leger med sin rigtige blog. Dvs når man først starter skal det gøres færdigt for alle kan kigge med på alle mellemregningerne.

   Der sker intet ved at skifte tema, bortset fra at nogen vil synes at bloggen mister sin genkendelighed, så det er ikke noget man skal gøre for tit. Jeg oplever dog at der sker en udvikling i bloggen og derfor var det på tide at skifte stil.. bare lidt.

   • Jeg har søgt på tospaltede, men de er oftest ikke bredere end de trespaltede – lægger bare de to spalter i midten med tom plads uden for – lidt lige som det tema, du har valgt her.
    Og ja – jeg ved godt, at jeg kun har preview-muligheden; at bordet ellers fanger med det samme … det er derfor, der ikke rigtig sker nogen ændringer ovre hos mig 🙂

    • Det er jo osse derfor jeg har tøvet så længe, og så fordi jeg jo osse havde et lidt nostalgisk forhold til mit banner. Så den var lidt svær at slippe. Men forstår godt at du tøver. Jeg var en kryster – jeg gjorde det kl meget tidligt om morgenen og håbede at ingen nåede at opdage mellemregningerne inden jeg turde skrive at jeg havde skiftet overtøjet ud.

 4. Jeg kan også godt lide dit nye design, men jeg kunne faktisk også godt lide det andet, som var lyst. Det her er et ret mørkt design.

  • Det andet var jo egentlig ikke særligt moderne… lidt tungt og lidt frontpage-agtigt. Men skal prøve at kigge på baggrunden i weekenden, det er bare ikke det simpleste i verden for det er tilsyneladende to billeder der arbejder sammen. Men vil have en lysere baggrund og en der ikke er så poppet.

 5. Fint, stramt design!
  Jeg savner den lille frostknop – fordi jeg altid kom til at tænke på en struds (spørg mig ikke hvorfor) – en struds som vel at mærke ikke havde stukket hovedet i en busk, tværtimod. Og det syntes jeg passede så godt til dig……Øh! Men altså; me like 🙂

  • Den savner jeg også. Den har jo en lille historie, der ikke lige handler om strudse. Tog billedet for et par år siden og kæresten kommenterede ganske tørt at enten var den sjofel eller også var det erotisk kunst eller også var det noget for dansklærerne på gymnasiet. Og så glemte jeg den lidt, men da jeg startede den her blog og skulle finde et billede der sådan var lidt sigende faldt jeg over den lettere tilisede og småsjofle .. nåhja.. knop.. og den passede altså bare lidt for godt.
   Har dog en skummel plan om at kigge på baggrundsbilledet og måske bytte det ud og få knoppen tilbage på en eller anden måde.

 6. Du bor da fint her, det “gamle” hjem var også fint 🙂
  Jeg holder også af at se dokumentarprogrammer, man bliver så klog på mange ting. Historien om Sine Diemar, får mig til at tænke på et tv-program for nylig, hvor 3 eksperter, skulle udpege 5 psykisk syge, ved at observere dem mellem 5 raske. Det gik som jeg forventede, det kunne de ikke 🙂

  Din blog er alsidig og handler om dit liv, lige som min handler om mit liv. Jeg læser gerne det hele, selvom jeg tit kommer bagud, som nu. Heldigvis løber din blog ingen steder 🙂

  • Så første del af det program men ikke anden del. Håber at få lidt ro til at kigge på nettet en dag, men havde nu heller ikke forventet at de kunne pege dem ud. Men synes ikke det siger så forfærdeligt meget når jeg ikke ved hvordan den 5 andre (kontrolgruppen, om du vil) er valgt ud. Det er jo på ingen måde en ægte kontrolgruppe – den er valgt for at lave godt tv. Og det er det så.

   Kan love dig for at min blog ikke render nogen steder – den er der hvor den skal være… selvom jeg får hug, høvl og hak i øjnene for at sige det man ikke må sige.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s