Gensyn med en trappe

Den trappe, jeg synes det er allerskæggest at fotografere i forskelligt lys har fået en illegitim beboer, Det er småfarligt for den, da der ikke rigtigt er nogen gemmesteder for rovdyr fra oven, men jeg tvivler på at områdets katte bestiger den brandtrappe for at se om der muligvis er noget på toppen, der kan være katteinteressant.

due

Dybest set forstår jeg ikke den due – plejer de ikke at gemme sig under tagudhæng og sådan noget? En brandtrappe kan da umuligt være en ønskeplads – det regner jo osse på den. Her er tordenvejret lige drevet over, hvilket vist stadig kan ses på farven og lyset.

8 meninger om “Gensyn med en trappe

  • Huset overfor rummer masser af fine steder under tagudhæng, hvor duerne normalt holder til – men der var måske optaget.

   Muren – ja den er pudsig. For den skifter meget farve efter sollyset og vejret.

 1. Hverken katte eller hunde bestiger frivilligt trapper med den slags trin.. måske er duen meget klog.. 🙂 selv om jeg nu næppe tror det er tilfældet.
  Det er altså en fed trappe med alle de spændende vinkler og skygger.

  • Men falke, krager, råger og alt det andet flyvende skrammel har da et frit tilgængeligt spisekammer dér. Men det kan jo være at duen slet ikke flytter sig, men får magen til at hente mad? Aner det ikke, men synes det er en lidt udsat plads.

   Trappen er skæg at tage billeder af – især fordi huset har en fin vinkel ift solnedgangslys og muren optager lysets farve og laver fint genskin.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s