Chef, nogen har taget vores…

image

Vi kørte forbi Landskrona i dag, I ved… I Sverige. Og de har et værft dér, men jeg ved faktisk ikke hvor aktivt det er mere. Men en morgen efter en storm mødte medarbejderne ind og der manglede lissom noget. Noget vigtigt. De ringede til værftets tekniske chef og spurgte om han vidste, hvor flydedokken var blevet af ?

Flydedokken ?
Ja, flydedokken !

Den er stor som et indkøbscenter i provinsen og har 2 kraner i normal størrelse i det ene hjørne.

Flydedokken var væk. Bortkommet i stormen. Og sådan en sætter man jo ikke ligefrem gps-overvågning på. Hvem pokker skulle stjæle sådan én?!?

Den stod midt i et marskområde nogle km syd for værftet. Temmelig langt fra kysten og ikke alt for langt fra motorvejen. Sat derind af en storm og noget gevaldigt højvande.

image

Nu er de gået igang med at lave en vej ind til den, så de gravemaskiner, der skal grave en kanal, kan komme ind og de kan hjembringe den løbske dok.

De vil nemlig gerne have den tilbage, dem i Landskrona.

11 meninger om “Chef, nogen har taget vores…

  • Ja, men der må altså have været et gevaldigt tryk på for at flytte den her djævel rundt.

   Er jo egentlig en skæg historie, men skræmmende at tænke på hvad den kunne have ødelagt hvis den var gået på land ret mange andre steder på øresundskysten. Den er ret stor.

 1. hehe, ja det er vel ikke sådan en tyveknægtene løber/sejler afsted med…De må da godt have gloet lidt da de mødte op på arbejde og den var væk…;-D

  • Der var sikkert meget godt stål og skrot i sådan en tingest, så den er helt sikkert værd at stjæle. Men lidt svær at gemme.

   De var efter sigende ganske overraskede over at det kunne ske.

 2. Hahahaaaaaa jeg ville så gerne ha været en flue på vægen da de opdagede den var væk.. Hvor så I den sidst, hvem tjekkede de fortøjringer.. og chefens sidste ord.. haha meget morsomt, hvor I end har gemt den, få den tilbage inden i morgen tidlig, vi har brug for den…. 🙂

  • Ifølge pressen gav det lidt halløj på værftet den morgen. Nok også fordi det jo rygtedes ganske hurtigt og en masse landsdækkende medier fik øje på den gode historie.
   Men det er jo egentlig en dyr historie – at få den tilbage.

   Men skægt – det er det jo osse… ubetinget.

  • Ja, og ingen har hidtil kunnet forklare rigtigt hvordan pokker det er sket. Den burde slet ikke kunne komme så langt ind i marsken da den stikker ganske dybt. Eller hvordan den tilsyneladende har forceret en sejlrende uden at kæntre i stormen. Sødygtighed er jo ikke ligefrem et kendetegn for sådan en dims.

 3. Ej, det er altså temmelig komisk midt i al alvoren!
  Endnu en gang skræmmende at få konstateret, hvor voldsomme naturens kræfter er og hvor lidt vi kan stille op imod dem.

  • Det er møgkomisk.. vi har alle historier om flyvske havetrampoliner, væltede lastbiler og et par drivhuse som stormene har leget med. Men en flydedok i størrelse XL – det tager lissom prisen.

   Og det er skræmmende at vejr alene kan flytte sådan en klods rundt og smide den så pænt langt ind på land, at de skal arbejde i flere måneder for at få den ud igen.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s