Engle og robotter

Har fået en mental engel med på min tur rundt på denne magiske torsdag. Jeg tror, at den har taget midlertidig bolig i min bil og har drysset lidt englemagi ud i den. For den startede, der var luft i hjulene, dørene kunne lukke og vinduesviskerne blev hvor de skulle blive. Jeg håber, at englene har lidt i reserve for turen er først lige begyndt og jeg magter altså ikke bildrilleri i dag.

Magter egentlig ikke særligt meget. Men skal og det gør jeg så.

Føler mig som en robot – men har den slags engle? Eller er de mere optagede af lange batteritider, opdaterede styresystemer og tilsvarende teknikaliteter?

Må se at blive menneske i løbet af dagen.. og helst inden kl 14.

4 meninger om “Engle og robotter

    • Det var en kompetent, stædig og situationsfornemmende god engel, der sørgede for at bilen tilbagelagde de 320 km i perfekt stil. Jeg er yderst taknemmelig.

      Hvis englen flytter ind permanent beholder jeg bilen. Men mistænker at Kong Mor gerne vil have sin engel igen. Det er jo en af dem med Tina Turner hår 🙂

    • Og tak for lån 🙂 Den holdt hele vejen og sørgede for at jeg kom helt frem til hvad jeg skulle, og på de rigtige tidspunkter. Kunne dog godt have brugt lidt englestøv i bilradioen så den kunne bruges i regnvejr. Men det er trods alt nok at være for krævende.

      Hun holdt hvad hun lovede.. din engel.. og nu må jeg så sende den retur med pænt tak for lån. Hun vil blive savnet.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s