Planer og pligter i weekenden

Det er endelig weekend og nu kan selv jeg også begynde at glæde sig til jul. Det er vist også ved at være på tide, når 1. søndag i advent venter. Ikke at det i sig selv er noget jeg normalt går voldsomt op i, men ok, jeg synes da det er lidt hyggeligt når juletræerne i byerne bliver tændt og visse villakvarterer forvandler sig til et lysshow, der kan få selv den mest erfarne kommercielle pilot til at tro, at Kastrup har rykket sig til en adresse midt på sjælland, og at det er nu der skal landes. Håber de har gevalia´en klar de steder.

Et billede, der drøner lidt rundt på FB. Formentlig fra USA. Tror jeg. Er næsten sikker, faktisk.

Rollebesætningen til jul er klar og den indbefatter ikke min bror! Det er da en formidabel god nyhed, synes jeg. Den såkaldte “hele familien samlet” jul kommer vi forhåbentlig ikke til at opleve mere. Kan ærligt talt også være det samme, i mit tilfælde.

Men som sagt – nu er det endelig weekend og den skal nydes. Men der er gået kalender-gymnastik i den. Vi starter i den behagelige afdeling i dag med at besøge Inge og Hasse i huset i skoven. Det tør jeg godt, for Inge har lovet mig at hun ikke retter sit kamera mod mig/os. Hvilket jo egentlig er en skam, når man nu ved, hvor god hun er med dét. Men det kan jo lissom ikke være anderledes.

Og i morgen kommer vores bedste venner på besøg. De er absolut de tætteste, men de er sgisme osse lidt troløse, for de kommer for at fejre vores fødselsdag. Min var for flere måneder siden og kæresten havde for et par uger siden, de var bortrejst begge gange og synes, at nu skal det så være. Jammen, vi laver da gerne kage og noget robust spiseligt til drengene, når de nu synes vi skal holde fødselsdag. Med forsinkelse.

Ind i mellem skal alt det løse klares. Vasketøjet, rengøringen, madlavningen til næste uge og så skal der altså bages. Altid bages. Har en kæreste, der er impulsbager og der er tre ting, som bare aldrig må gå i stykker i hendes verden; bilen, computeren og ovnen!

Og det fører direkte til denne weekends sureste pligt. Re-etablering af netværket. Vores router udåndede i onsdags og tog alle mine netværkshemmeligheder med sig. Alt om koder, kryptering, mac-adresser, VPN og hvad ved jeg ligger nu gemt i dette stykke aldeles ubrugelige stykke elektronik. Så jeg må på den igen med en ny router. Og se om jeg kan finde den tåbelige lille seddel, jeg skrev de her ting ned på. Nøøej hvor jeg bare ikke gider lege med netværk – det skal bare køre, det skidt. Men søndag formiddag skal alt rykkes ud fra skrivebordet, ledninger og kabler skal gennemgås og byttes rundt. Var ellers lige så glad for at Mac´en var landet godt og sikkert i netværket, men glæden varede altså lidt for kort. På den igen. Og jeg gider det faktisk ikke.

4 meninger om “Planer og pligter i weekenden

  1. Det er da ugens gode nyhed, altså at du kan holde jul i familien uden din bror, det glæder mig på dine vegne.
    Vi glæder os til at se jer her i vores skov i dag, og jeg holder løftet.. ingen billeder af jer på bloggen 🙂

    • Var gode og skægge timer, og vi nød hvert minut. Desværre havde vi jo så bare lidt pligter og planer herhjemme der skulle passes, men håber at få en ny chance med lidt bedre tid. Og måske lidt varmere vejr … Tak for en rigtig god oplevelse.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s