Sensommer-meditation – part II

Engang om året i september tager vil til Klåverød i Skåne. Der er masser masser af svampe at samle. Stadig lidt blåbær, hvis man er heldig. Men først og fremmest er det et fantastisk sted at gå rundt med et kamera. Især fordi det ikke er så besøgt som Skaralid (ved Søderåsens nationalpark) så her kan man faktisk tage billeder uden en masse mennesker på kryds og tværs. Stedet er mere de lokales hyggested, og der er mange små hemmelige bålpladser.

Håber på godt vejr i weekenden.  Men bliver det regnvejr, så klarer vi såmænd nok osse det.

Klåverød i farver

Det kan jeg så glæde mig til mens jeg forbereder mig på en dag med tunge samtaler. Skal omkring psykologen OG lægen i dag og er i et forbandet humør fordi jeg ikke har sovet i et par døgn. Tankerne har kørt lidt for meget i ring omkring min barndom, bloggen her og om jeg egentlig kan holde til at holde den kørende. Om det er for tidligt for mig, trods alt. Det kan i sig selv være ganske angstprovokerende at udstille sig selv på den her måde. Og hvor går grænsen egentlig? Men gode mennesker herinde fortæller mig at det er godt at jeg gør det. Ikke bare for mig selv men osse for andre. Og det hjælper altså rigtigt meget på humøret.

Tak for alle kommentarer, både de synlige og de usynlige for andre end mig. Det hjælper mig og holder mig til min små-narcissistiske plan. Nemlig, udover de små kommentarer til dagligdagen, at nå omkring rigtigt mange sider af det liv, der nu engang blev mit. Om det så bliver interessant eller ej.

Lige nu glæder jeg mig bare til at i dag bliver overstået – og at weekenden byder på denne særlige tur.

4 meninger om “Sensommer-meditation – part II

  1. Åhhh det er et dejligt område du skal til i weekenden, min bror og hans kone har hus oppe i skoven meget tæt på skäret, der er mange skønne motiver at skyde der.
    Håber din dag bliver god og helende.. 🙂

    • Det er jeg sikker på at den bliver og det tiltrængt, men det vender jeg tilbage til andetsteds. Er vild med det sted og nyder freden og roen derude. Men nok mest fordi det er pænt langt væk fra alting og der aldrig er særligt mange besøgende. Men det er stadig så stort så man – hvis man går en en hel dag – bør medbringe en eller anden form for gps enhed. Glæder mig rigtigt meget. Billedet er fra sidste års tur, hvor vejret var allerbedst.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s