Farver

Hvis farver har betydning er I alle velkomne til at tolke på dette. Er i gang med et større projekt, det handler om at bytte en sort/grå og temmelig firkantet og anonym yder-garderobe ud til en med farver og lidt smartere former. Har hidtil stæset rundt i sorte jakker og lignende både sommer og vinter. Men er så træt af det.

Projekt farver og former er sat i værk. Et stks turkis tætsiddende og uha temmelig feminin SoftShell jakke og et stks lys og let vinter dunjakke af tilsvarende tæthed, form og kvalitet er indforskaffet til at sætte projekt farver i søen.

Dyrt? Ja, mon ikke.. Dejligt? Ja, mon ikke…

8 meninger om “Farver

 1. Selvfølgelig har farver betydning.. 🙂 Tillykke med springet fra sort og grå til lyst og farverigt.
  Jeg kan nu ellers godt lide sort og grå, men det skal piftes op med lidt farver, og helst ikke bæres hver eneste dag året rundt.. 🙂

  • Jeg er bare blevet træt af at gå og gemme mig. Derfor dropper jeg det for en tid. At jeg så også i løbet af et års tid har bortslidt 30 kg kropsvægt betyder jo også lidt for ønsket om ny garderobe. Og en mere synlig en af slagsen.

   • Flot med minus 30 kg på et år.. Det er knageme godt gået, samtidig med at du har droppet medicinen og er sprunget ud som blogger, og på den måde offentligt, har fortalt om de frygtelige opleveler, ar og sår du bærer rundt på.
    Respekt til dig.. 🙂

    • Nu skal du ikke gøre det mere end det er. Det er ikke ligefrem simultansammenhænge det er – det er kausalsammenhænge.. det er ikke mange ting jeg har opnået på en gang. Det er én ting, der så fører en række andre ting med sig 🙂
     Men tak – det rører mig at du læser med og interesserer dig for min blog/liv.

 2. Jeg tror at farver har meget stor betydning!
  Jeg synes det lyder som et meget positivt tegn at du vil farver og friskhed og forandring!
  Du er klar til at give dig selv plads!!!

  Ind med regnbuen!!

  • Jeg har ihvertfald opdaget nu at det har betydning. Synes det er lidt skæggere med farver frem for det evindelige sorte. Og det er meget positivt og en god forandring. Se iøvrigt svar til Inge (peger op af)

   Og forresten – tak for link 🙂

   • Selv tak! Du skriver godt!

    Jeg tror på at ting sker af en grund – og at de hænger sammen. Rent psykologisk har jeg også hørt at nogle mennesker har svært ved at tabe sig hvis de er bange for at lukke op og give slip.

    Og det må man jo sige at du har gjort – lukket op og giver slip mener jeg – derfor kommer det kun lidt bag på mig at man kan smide 30 kg på et år!

    Men du skal nu ikke minimisere det – jeg er helt enig med Inge – det er FANDENFISEME flot!

    • Rødmer helt ned i sokkerne nu.. kan slet ikke tåle den ros.

     Mht psykologien i det må jeg melde lidt pas, men der er jo nok ingen tvivl om at tingene hænger sammen. Jeg er bare ikke sikker på, at det ikke osse lige så godt kan fungere modsat. Men det er jo klart når man i flere år gemmer sig i et hjørne af sit hjem og ikke rigtigt tør gå ud – så ryger vægten op.. og så bliver man jo slemt glad for bukser med elastik i taljen.. hvilket jeg i øvrigt stadig er – men nu er det for at holde dem oppe – ikke for at kunne holde dem ud.

     Om vægttabet er flot – der er jeg lidt ambivalent. For det er nærmest kommet af sig selv. Som en selvfølgelighed efter alt det andet omvæltende.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s