Lille, typisk kvindekrise

Advarsel – latrinære emner kan forekomme 🙂

Skulle igennem en gynækologisk undersøgelse på sygehuset i dag, men havde altså tilbagelagt en masse km i bil meget tidligt om morgenen med kaffekoppen rimeligt fast monteret i højre hånd, så først ind på et af afdelingens toiletter. Endelig.  Og så er toiletpapir dispenseren fandme i udu og udleverer kun toilet papir i størrelse ca konfetti..  og hvorfor pokker opdager man altid toiletpapir kriserne i form af manglende, vådt eller andet sært for sent?

Og så når man har sådan en undersøgelse på programmet. Ufedt.

Men vil jo gerne være en problemløser så jeg fik åbnet den der møgtingest og bortfjernet toiletpapiret fra dens mildest talt usamarbejdsvillige gab. Er ikke hver dag man får brug for evnerne som handywoman siddende skævt på et toilet med bukserne nede om haserne. Var godt døren var låst.

Fokus på det væsentlige igen. Men adgang til papir er væsentlig, altså! Det væsentligste må så herefter være; Samtale og formodentlig undersøgelse hos den der sexolog. Og inden nogen gør ophævelser over at en sexolog laver den slags undersøgelser – jo, det må hun godt, hun sidder på et sygehus og er i øvrigt osse jordemoder.  Og det er vist ikke nogen helt tosset sammensætning.

Slap for undersøgelsen hvilket jeg er taknemmelig for, og klarede mig igennem en forholdsvis vanskelig samtale. Det er en alvorlig sag, det der sex. Det må jeg vist vende tilbage til 😉

4 meninger om “Lille, typisk kvindekrise

  1. Kan ikke lade være at sidde og smile af din toiletpapirkrise.. selv om det nok ikke var så sjovt at sidde midt i den.. 🙂

    • Det skal jo heller ikke være det rene alvor altid 🙂 og jo i situationen var det ret sjovt, for jeg har et godt blik for det groteske og absurde – og en usamarbejdsvillig toiletpapirdispenser på en afdeling for kvinder og primært for deres underliv, det er sgudda lidt absurd.

Har du kommentarer eller spørgsmål:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s